Rådgivning

Oppnå strategisk vekst og suksess med våre profesjonelle rådgivningstjenester. Vi tilbyr bistand innen kapitalendringer, benchmarking, verdivurderinger, forretningsutvikling og mye mer!

Rådgivningstjenestene vi kan hjelpe deg med:

Hos Statement tilbyr vi skreddersydde rådgivningstjenester som hjelper din bedrift med å vokse og utvikle seg i en konkurransedyktig markedsplass.

Forretningsutvikling

Vi bistår med å identifisere vekstmuligheter og utvikle planer for å utvide din virksomhet. Dette inkluderer markedsanalyse, kundesegmentering og ekspansjonsstrategier.

Strategi

Vi hjelper med å utarbeide og implementere langsiktige strategier som støtter dine forretningsmål. Dette inkluderer målsetting, strategisk planlegging og gjennomføring.

Økonomistyring

Vår rådgivning innen økonomistyring sikrer at du har kontroll over økonomiske ressurser. Vi gir råd om kapitalforvaltning, finansieringsstrategier og investeringsbeslutninger.

Risikostyring

Vi identifiserer og vurderer potensielle risikoer som kan påvirke din virksomhet, og utvikler strategier for å håndtere og minimere disse risikoene.

Innovasjon

Vi hjelper din bedrift med å utvikle og implementere innovative løsninger for å forbedre konkurranseevnen. Dette inkluderer produktutvikling, teknologiintegrasjon og prosessforbedringer.

Endringsledelse

Vi støtter bedrifter i å navigere gjennom endringsprosesser, fra organisasjonsendringer til teknologisk transformasjon. Vi sørger for at endringene implementeres smidig og effektivt.

Vil du vite mer om våre tjenester?

Vi er svært fornøyde med å benytte Statement i å bistå oss med styrearbeid og håndtering av aksjeeierbok. Dette har frigjort verdifull tid for oss til å fokusere på vår kjernevirksomhet

- Nora Tandberg, Papirfly AS

Vi er svært fornøyde med å ha benyttet Statement og Odd-Erik Vold som vår CFO for hire i en viktig periode for selskapet. En proaktiv og løsningsorientert tilnærming, i tillegg til god samarbeidsevne og grundighet i vår due diligence-prosess har gjort vår transaksjon med Halliburton smidig og vellykket

- Atila Mellilo, Resoptima AS

Idékapital er en forvalter av Alternative Investeringsfond og har benyttet Statement AS som forretningsfører og administrator for våre fond siden oppstart i 2017. Vi er veldig fornøyde med den proaktivitet, kvalitet og sikkerhet det er i leveransene som Statement løpende gjør for oss og våre investorer.

- Rune Holen, Idékapital Investment Management AS

Statement har blant annet hjulpet oss med å lage avdelingsregnskap, som har gjort det lettere å se hvor vi er mest lønnsomme og hva vi skal satse videre på. De har også hjulpet oss med prosjektregnskap for å få tilskudd fra Innovasjon Norge

- Hanne Forreløkken, Fjelleventyret AS

Vil du bli kunde hos oss?

Ta gjerne kontakt med oss for en prat.