OM OSS

Vår styrke

I Statement er vi en mangfoldig gjeng, fra nyutdannede til de med mye erfaring på komplekse temaer. Dette gir oss et bredt spekter av spesialfelt og kompetanse, og ruster oss for å håndtere komplekse temaer og kunne oppfylle vår visjon om å være den foretrukne finansielle samarbeidspartneren for våre kunder.

Vi fokuserer på å levere kvalitet i alle våre kundeleveranser. Det gjør vi gjennom våre dyktige medarbeidere, robuste systemer og etablerte beste praksis – det er det vi kaller «The Statement Way»!

Våre verdier

Som et TEAM har vi fokus på kunnskapsdeling og samarbeid. Vi jobber sammen for å forstå og oppfylle våre kunders behov og fremmer en dynamisk og engasjerende arbeidsplass for våre medarbeidere.

Trygge

Ved å benytte Statement som din samarbeidspartner skal du være trygg på at vi leverer god kvalitet til avtalt tid, at vi har fokus på datasikkerhet og at vi følger pålagte krav om løpende risikovurderinger

Engasjerte

Vi er genuint opptatt av å hjelpe våre kunder! Vi er fremoverlente i måten vi jobber på og ønsker å være tett på våre kunder, slik at vi får gitt den beste leveransen. Det betyr også at vi er proaktive og setter kundens behov i fokus.

Agile

I Statement legger vi stor vekt på fleksibilitet og tilpasningsevne. Vi evaluerer kontinuerlig våre prosesser, verktøy og tjenester for å møte kravene fra markedet og våre kunder, myndigheter og andre interessenter.

Modige

Ved å ikke være redd for å forandre oss, ta i bruk nye systemer, ta på oss kompliserte oppdrag og utvise høy grad av ansvarlighet, skal våre kunder kunne forvente at vi tar en ledende rolle i vår bransje. 

Vi er et

TEAM

Visjon

«Å være den foretrukne finansielle samarbeidspartneren for våre kunder»

Våre byggeklosser

Kundefordel

Kvalitet i alle ledd

Vårt mål er å levere tjenester som samsvarer med kundens forventninger, oppfyller alle avtalte leveranser, og overholder tidsfrister og regelverk.

Kommunikasjon

Vi tror på åpen og ærlig kommunikasjon med våre kunder. Det betyr at vi gir klare og tydelige oppdateringer om fremdriften, og er alltid tilgjengelige for å svare på spørsmål og løse eventuelle problemer som oppstår. 

Ansvarlighet

Ansvarlighet er kjernen i vår arbeidskultur. Vi tar fullt ansvar for våre handlinger og leveranser. Hver medarbeider er dedikert til å oppfylle sine oppgaver med høyeste standard og integritet, og vi er alltid villige til å rette opp hvis noe går galt. 

Nøyaktighet

Nøyaktighet er avgjørende for å levere kvalitet. Vi legger stor vekt på detaljene i hvert prosjekt, fra planlegging til ferdigstillelse. Våre team jobber nøye for å sikre at hver del av prosjektet er utført med presisjon, noe som minimerer feil og øker kundetilfredsheten.

Tidsbevissthet

Vi forstår viktigheten av å overholde tidsfrister. Våre prosesser er designet for å være effektive og strømlinjeformede, slik at vi kan levere høy kvalitet innen avtalt tid. Vi planlegger nøye og overvåker fremdriften kontinuerlig for å sikre at vi holder oss på sporet.

Regeloverholdelse

Overholdelse av lover og forskrifter er en ufravikelig del av vår drift. Vi holder oss oppdatert på gjeldende regelverk og sørger for at alle våre aktiviteter er i samsvar med disse. Dette sikrer ikke bare at vi opererer lovlig, men også at våre kunder kan stole på at vi håndterer deres prosjekter med høyest mulig standard for etisk praksis.

Kvalitetskontroller

Kvalitetskontroller er en integrert del av vår prosess. Vi implementerer strenge kvalitetskontroller på alle stadier av prosjektet for å sikre at sluttresultatet møter eller overgår kundens forventninger. Våre kontroller inkluderer både interne og eksterne revisjoner, som gir en grundig evaluering av arbeidet vårt og kontinuerlig forbedring.

Vi ambisjon er at teknologien skal få gjøre alt den kan

Derfor følger vi med på markedet og bruker utelukkende moderne systemer og er alltid positive til å utforske nye systemer som forbedrer måten vi jobber på.

Raman Bhatnagar, CEO

Odd-Erik Vold, CFO

Vil du bli kunde hos oss?

Ta gjerne kontakt med oss for en prat.