Våre tjenester

Hos Statement tilbyr vi et bredt spekter av tjenester designet for å støtte og optimalisere din virksomhets drift og vekst. Våre spesialiserte tjenester innen regnskap, HR, controlling, compliance, rådgivning og fondsadministrasjon er skreddersydd for å møte dine unike behov.

Statement tilbyr helhetlige tjenester innen forretningsdrift

Vårt mål er å levere tjenester som samsvarer med kundens forventninger, oppfyller alle avtalte leveranser, og overholder tidsfrister og regelverk.

Regnskap

Få full kontroll over økonomien med våre tjenester innen bokføring, fakturering, betalingshåndtering, lønnsadministrasjon, kontoavstemming og revisjonsforberedelse.

Controlling

Styr din bedrifts økonomi med våre tjenester innen budsjettarbeid, finansiell rapportering, kostnadsstyring, regnskapsanalyser og likviditetsstyring.

Rådgivning

Få strategisk støtte gjennom rådgivning om oppstart eller avvikling av virksomhet, benchmarking, verdivurdering, juridisk rådgivning og strategisk planlegging.

HR

Effektiviser personaladministrasjonen med vår ekspertise innen ansettelse, opplæring, lønn og fordeler, samt implementering og vedlikehold av HR-systemer.

Compliance

Sikre etterlevelse av lover og regler med våre tjenester innenfor intern revisjon, risikovurdering, regelverkstrening og compliance-overvåking.

Fondsadministrasjon

Optimaliser fondshåndteringen med tjenester innen regnskap, compliance, risikostyring, investorrelasjoner, transaksjonshåndtering, juridisk støtte og kontoadministrasjon.

Hvordan jobber vi?

Ved å ha fokus på mangfold og våre medarbeidere innehar vi et bredt spekter av spesialfelt og kompetanse, gjør dette oss rustet for å håndtere komplekse temaer.

Som et TEAM har vi fokus på kunnskapsdeling og samarbeid. Vi jobber sammen for å oppfylle våre kunders behov og fremmer en dynamisk og engasjerende arbeidsplass for våre medarbeidere.

Vårt team er satt sammen av:

Trygge

Integritet, nøyaktighet og ærlighet er viktige stikkord for oss. Dette har vi høyt fokus på da vi ønsker å være en trygg arbeidsplass og en trygg samarbeidspartner for våre kunder

Engasjerte

Medarbeidere som utviser dedikasjon, entusiasme og involvering – både internt og eksternt, bidrar til at vi oppnår et positivt arbeidsmiljø og gode kundeopplevelser

Agile

Vi tilpasser oss markedstrender, kundekrav og interne endringer. Vi er fleksible og proaktive i å utvikle oss og våre produkter.

Modige

Vi utfordrer både våre medarbeidere og systemene vi opererer i. Vi har høyt fokus på å optimalisere og forenkle vår og kundens hverdag.
Dette mener vi gjør oss til en spennende arbeidsplass og konkurransedyktig leverandør.

Vi er svært fornøyde med å benytte Statement i å bistå oss med styrearbeid og håndtering av aksjeeierbok. Dette har frigjort verdifull tid for oss til å fokusere på vår kjernevirksomhet

- Nora Tandberg, Papirfly AS

Vi er svært fornøyde med å ha benyttet Statement og Odd-Erik Vold som vår CFO for hire i en viktig periode for selskapet. En proaktiv og løsningsorientert tilnærming, i tillegg til god samarbeidsevne og grundighet i vår due diligence-prosess har gjort vår transaksjon med Halliburton smidig og vellykket

- Atila Mellilo, Resoptima AS

Idékapital er en forvalter av Alternative Investeringsfond og har benyttet Statement AS som forretningsfører og administrator for våre fond siden oppstart i 2017. Vi er veldig fornøyde med den proaktivitet, kvalitet og sikkerhet det er i leveransene som Statement løpende gjør for oss og våre investorer.

- Rune Holen, Idékapital Investment Management AS

Statement har blant annet hjulpet oss med å lage avdelingsregnskap, som har gjort det lettere å se hvor vi er mest lønnsomme og hva vi skal satse videre på. De har også hjulpet oss med prosjektregnskap for å få tilskudd fra Innovasjon Norge

- Hanne Forreløkken, Fjelleventyret AS

Vil du bli kunde hos oss?

Ta gjerne kontakt med oss for en prat.