Startups

Vår Startup-tjeneste er utviklet for å støtte nystartede bedrifter gjennom de tidlige fasene av vekst og utvikling. Vi tilbyr strategisk rådgivning, økonomisk planlegging og administrativ støtte for å hjelpe din startup med å lykkes.

Hva gjør vi for Startups?

Regnskap

Få full kontroll over økonomien med våre tjenester innen bokføring, fakturering, betalingshåndtering, lønnsadministrasjon og kontoavstemming. For Startups bistår vi også med blandt annet SkatteFUNN, søknader til Innovasjon Norge og håndtering av SLIP-avtaler.

Controlling

Styr din bedrifts økonomi med våre tjenester innen budsjettarbeid, finansiell rapportering, kostnadsstyring, regnskapsanalyser og likviditetsstyring.

Rådgivning

Få strategisk støtte gjennom rådgivning om oppstart eller avvikling av virksomhet, benchmarking, verdivurdering, juridisk rådgivning og strategisk planlegging. Vi kan også bistå med utarbeidelse av kontakter vedrørende lån og kapitalendringer, og også bistå med styrearbeid  

HR

Effektiviser personaladministrasjonen med vår ekspertise innen rekruttering, opplæring, lønn og fordeler, samt implementering og vedlikehold av HR-systemer.

Compliance

Sikre etterlevelse av lover og regler med våre tjenester innenfor intern revisjon, risikovurdering, regelverkstrening og compliance-overvåking.

Vårt startup-konsept

Vårt Startup-konsept tilbyr fleksible og tilpassede løsninger som passer til de dynamiske behovene i oppstartsfasen. Vi hjelper deg med å navigere utfordringer og gripe muligheter for vekst.

Vi sørger for at du får tilgang til et dedikert team som kan bistå med alt fra økonomistyring til strategisk planlegging, slik at du kan fokusere på å utvikle din forretningsidé.

Du får et skreddersydd team med faste kontaktpersoner som forstår din bransje og forretningsmål, og som kan gi deg den støtten du trenger for å vokse.

Vi er svært fornøyde med å benytte Statement i å bistå oss med styrearbeid og håndtering av aksjeeierbok. Dette har frigjort verdifull tid for oss til å fokusere på vår kjernevirksomhet

- Nora Tandberg, Papirfly AS

Vi er svært fornøyde med å ha benyttet Statement og Odd-Erik Vold som vår CFO for hire i en viktig periode for selskapet. En proaktiv og løsningsorientert tilnærming, i tillegg til god samarbeidsevne og grundighet i vår due diligence-prosess har gjort vår transaksjon med Halliburton smidig og vellykket

- Atila Mellilo, Resoptima AS

Idékapital er en forvalter av Alternative Investeringsfond og har benyttet Statement AS som forretningsfører og administrator for våre fond siden oppstart i 2017. Vi er veldig fornøyde med den proaktivitet, kvalitet og sikkerhet det er i leveransene som Statement løpende gjør for oss og våre investorer.

- Rune Holen, Idékapital Investment Management AS

Statement har blant annet hjulpet oss med å lage avdelingsregnskap, som har gjort det lettere å se hvor vi er mest lønnsomme og hva vi skal satse videre på. De har også hjulpet oss med prosjektregnskap for å få tilskudd fra Innovasjon Norge

- Hanne Forreløkken, Fjelleventyret AS

Vil du bli kunde hos oss?

Ta gjerne kontakt med oss for en prat.