Kundesegmenter

Vi hos Statement er stolte av å tilby spesialtilpassede tjenester som imøtekommer de unike behovene til ulike typer bedrifter. Vi forstår at hver bedrift har sine egne utfordringer og krav, og vi er her for å støtte din økonomiske suksess, uansett hvilket segment du tilhører.

Her er en oversikt over våre kundesegmenter:

Family Office

Vi tilbyr omfattende regnskaps- og økonomitjenester til Family Offices, som forvalter store familieformuer. Våre tjenester inkluderer alt fra bokføring og skatt til investeringsadministrasjon og økonomisk planlegging. 

Startups

Startups krever fleksible og skalerbare økonomitjenester som kan vokse med virksomheten. Vi tilbyr spesialiserte tjenester som hjelper deg med alt fra oppstart og finansiering til vekststrategier og kostnadsstyring. 

Driftsselskaper

Driftsselskaper trenger pålitelig og effektiv økonomistyring for å opprettholde en smidig daglig drift. Vårt mål er å sikre at din bedrift har de økonomiske verktøyene den trenger for å operere effektivt og lønnsomt.

Investeringsselskaper

Investeringsselskaper krever nøyaktig og pålitelig regnskapsføring for å administrere sine porteføljer. Våre eksperter hjelper deg med å maksimere avkastningen og minimere risikoen ved å gi deg klar og presis økonomisk innsikt.

Fond- og forvaltningsselskaper

Vi tilbyr skreddersydde tjenester for fondsadministrasjon, som dekker alt fra regnskapsføring og rapportering til samsvar og revisjonsforberedelse. Vi forstår alt av de komplekse kravene til fondsadministrasjon.

Spørsmål rundt våre kundesegmenter?

Ta gjerne kontakt med oss.

Vi er svært fornøyde med å benytte Statement i å bistå oss med styrearbeid og håndtering av aksjeeierbok. Dette har frigjort verdifull tid for oss til å fokusere på vår kjernevirksomhet

- Nora Tandberg, Papirfly AS

Vi er svært fornøyde med å ha benyttet Statement og Odd-Erik Vold som vår CFO for hire i en viktig periode for selskapet. En proaktiv og løsningsorientert tilnærming, i tillegg til god samarbeidsevne og grundighet i vår due diligence-prosess har gjort vår transaksjon med Halliburton smidig og vellykket

- Atila Mellilo, Resoptima AS

Idékapital er en forvalter av Alternative Investeringsfond og har benyttet Statement AS som forretningsfører og administrator for våre fond siden oppstart i 2017. Vi er veldig fornøyde med den proaktivitet, kvalitet og sikkerhet det er i leveransene som Statement løpende gjør for oss og våre investorer.

- Rune Holen, Idékapital Investment Management AS

Statement har blant annet hjulpet oss med å lage avdelingsregnskap, som har gjort det lettere å se hvor vi er mest lønnsomme og hva vi skal satse videre på. De har også hjulpet oss med prosjektregnskap for å få tilskudd fra Innovasjon Norge

- Hanne Forreløkken, Fjelleventyret AS

Vil du bli kunde hos oss?

Ta gjerne kontakt med oss for en prat.