Investeringsselskaper

Vår tjeneste for investeringsselskaper er utviklet for å støtte dine investeringsstrategier og administrasjon. Vi tilbyr tjenester innen regnskap, HR, controlling, compliance og rådgivning.

Hva gjør vi for investeringsselskaper?

Regnskap

Få full kontroll over økonomien og alle økonomiske transaksjoner med våre tjenester innen bokføring, fakturering, betalingshåndtering, lønnsadministrasjon, kontoavstemming og revisjonsforberedelse.

Controlling

Styr din bedrifts økonomi med våre tjenester innen budsjettarbeid, finansiell rapportering, kostnadsstyring, porteføljeoversikt, regnskapsanalyser og likviditetsstyring.

Rådgivning

Få strategisk støtte gjennom rådgivning om oppstart eller avvikling av virksomhet, benchmarking, verdivurdering, juridisk rådgivning og strategisk planlegging.

HR

Effektiviser personaladministrasjonen med vår ekspertise innen lønn, ansattgoder, samt implementering og vedlikehold av HR-systemer.

Compliance

Sikre etterlevelse av lover og regler med våre tjenester innenfor intern revisjon, risikovurdering og compliance-overvåking.

Vårt investeringskonsept

Vårt investeringskonsept gir deg tilgang til eksperter som vil sørge for at du til en hver tid føler deg ivaretatt. Vi fokuserer på å tilby skreddersydde løsninger som passer dine investeringsmål og risikoprofil.

Du får et dedikert team som kan bistå med alt fra investeringsstrategi, skattemessige problemstillinger og compliance, slik at du kan være trygg på at dine investeringer håndteres profesjonelt.

Vi tilbyr faste kontaktpersoner som forstår dine investeringsmål og som er tilgjengelige for å gi deg råd og støtte når du trenger det.

Vi er svært fornøyde med å benytte Statement i å bistå oss med styrearbeid og håndtering av aksjeeierbok. Dette har frigjort verdifull tid for oss til å fokusere på vår kjernevirksomhet

- Nora Tandberg, Papirfly AS

Vi er svært fornøyde med å ha benyttet Statement og Odd-Erik Vold som vår CFO for hire i en viktig periode for selskapet. En proaktiv og løsningsorientert tilnærming, i tillegg til god samarbeidsevne og grundighet i vår due diligence-prosess har gjort vår transaksjon med Halliburton smidig og vellykket

- Atila Mellilo, Resoptima AS

Idékapital er en forvalter av Alternative Investeringsfond og har benyttet Statement AS som forretningsfører og administrator for våre fond siden oppstart i 2017. Vi er veldig fornøyde med den proaktivitet, kvalitet og sikkerhet det er i leveransene som Statement løpende gjør for oss og våre investorer.

- Rune Holen, Idékapital Investment Management AS

Statement har blant annet hjulpet oss med å lage avdelingsregnskap, som har gjort det lettere å se hvor vi er mest lønnsomme og hva vi skal satse videre på. De har også hjulpet oss med prosjektregnskap for å få tilskudd fra Innovasjon Norge

- Hanne Forreløkken, Fjelleventyret AS

Vil du bli kunde hos oss?

Ta gjerne kontakt med oss for en prat.