Driftsselskaper

Vår tjeneste for driftsselskaper er designet for å hjelpe deg med å effektivisere og optimalisere dine operasjonelle prosesser. Vi tilbyr omfattende løsninger for økonomistyring, HR, compliance og strategisk rådgivning.

Hva gjør vi for driftsselskaper?

Regnskap

Få full kontroll over økonomien med våre tjenester innen bokføring, fakturering, betalingshåndtering, lønnsadministrasjon, bankavstemming og revisjonsforberedelse.

Controlling

Styr din bedrifts økonomi med våre tjenester innen budsjettarbeid, finansiell rapportering, kostnadsstyring, regnskapsanalyser og likviditetsstyring.

Rådgivning

Få strategisk støtte gjennom rådgivning om oppstart eller avvikling av virksomhet, benchmarking, verdivurdering, juridisk rådgivning og strategisk planlegging.

HR

Effektiviser personaladministrasjonen med vår ekspertise innen rekruttering, opplæring, lønn og fordeler, samt implementering og vedlikehold av HR-systemer.

Compliance

Sikre etterlevelse av lover og regler med våre tjenester innenfor intern revisjon, risikovurdering, regelverkstrening og compliance-overvåking.

Vårt driftskonsept

Vårt driftskonsept gir deg tilgang til spesialiserte tjenester som sikrer at din virksomhet opererer smidig og effektivt. Vi fokuserer på å forbedre din daglige drift gjennom skreddersydde løsninger.

Du får et dedikert team som samarbeider med deg for å identifisere forbedringsområder og implementere effektive løsninger, slik at du kan fokusere på kjernevirksomheten.

Vi tilbyr faste kontaktpersoner som forstår din virksomhet og dine spesifikke behov, og som er tilgjengelige for å gi deg den støtten du trenger når du trenger den.

Vi er svært fornøyde med å benytte Statement i å bistå oss med styrearbeid og håndtering av aksjeeierbok. Dette har frigjort verdifull tid for oss til å fokusere på vår kjernevirksomhet

- Nora Tandberg, Papirfly AS

Vi er svært fornøyde med å ha benyttet Statement og Odd-Erik Vold som vår CFO for hire i en viktig periode for selskapet. En proaktiv og løsningsorientert tilnærming, i tillegg til god samarbeidsevne og grundighet i vår due diligence-prosess har gjort vår transaksjon med Halliburton smidig og vellykket

- Atila Mellilo, Resoptima AS

Idékapital er en forvalter av Alternative Investeringsfond og har benyttet Statement AS som forretningsfører og administrator for våre fond siden oppstart i 2017. Vi er veldig fornøyde med den proaktivitet, kvalitet og sikkerhet det er i leveransene som Statement løpende gjør for oss og våre investorer.

- Rune Holen, Idékapital Investment Management AS

Statement har blant annet hjulpet oss med å lage avdelingsregnskap, som har gjort det lettere å se hvor vi er mest lønnsomme og hva vi skal satse videre på. De har også hjulpet oss med prosjektregnskap for å få tilskudd fra Innovasjon Norge

- Hanne Forreløkken, Fjelleventyret AS

Vil du bli kunde hos oss?

Ta gjerne kontakt med oss for en prat.