Vi er mer enn regnskapsførere!

Av Knut L. Selheim

Å arbeide med ulike type driftsselskaper gir stor variasjon i hverdagen! Driftsselskaper omfatter et bredt spekter av virksomheter, noe som innebærer at jeg får anledning til å arbeide med ulike typer kunder og utfordringer. Jeg jobber med alt fra kaféer til grossister, og det er mye forskjellig vi bistår disse kundene med.

En av de mest spennende aspektene ved å jobbe med driftsselskaper er nærheten vi får til kundene. Mange av kundene våre har ikke mye erfaring med det økonomiske aspektet, og de kan ha behov for rådgivning om alt fra hvordan de bør strukturere selskapet til hvordan de bør prise sine produkter. Dette gir oss muligheten til å komme tett på og virkelig forstå deres behov og utfordringer. Vi blir en allsidig ressurs som kan hjelpe til med en rekke ulike oppgaver og problemstillinger. Denne nærheten gir oss også innsikt i deres daglige drift, noe som gjør arbeidet svært meningsfylt.

For å være mest mulig verdifull for kundene våre, forsøker vi å være proaktive. Derfor er en viktig del av arbeid å hjelpe kundene med å implementere effektive systemer og prosesser. Dette kan inkludere alt fra økonomistyring til rapportering og analyse. Vi har tett kontakt med kundene for å forstå hva de faktisk bruker rapportene til, og hva de virkelig trenger å vite. Dette gjør at vi kan gi kunden nødvendige verktøy for å kunne se fremover.

Alt i alt gir arbeidet med driftsselskaper meg en meningsfull jobbhverdag hvor jeg får muligheten til å påvirke kundenes suksess. Gjennom Statements nærhet til kundene og vår allsidige rolle får vi oppleve mange interessante og varierte problemstillinger. Dette gjør det spennende og utfordrende å jobbe med slike selskaper!

Flere saker

Dronningen av Dragrace

Velkommen til Statements nye hjemmeside

Vi er mer enn regnskapsførere!

Årsoppgjøret – En kritisk milepæl

Startups – hva kan vi bistå med?

Statement utvider