Gjennomføring av systemimplementering

Prosjektstyring

Henrik er regnskapskonsulent hos oss og har vært en del av vårt team siden mars.
Vi jobber i disse dager med å implementere et nytt verktøy for behandling av finansielle instrumenter for våre investeringsselskaper, og med Henriks interesse for teknologi og ønske om en spennende utfordring, er han den perfekte personen til å drive dette fremover! 

«Jeg har den siste tiden jobbet med implementeringen av Dynamik, vårt nye porteføljesystem. Dynamik er et moderne verktøy vi har tatt i bruk for å effektivt holde oversikt over våre kunders investeringer, med god støtte for integrasjoner mot meglere, forvaltere og ikke minst våre økonomisystemer. Her får vi fortløpende oversikt over realisert og urealisert avkastning, samt et komplett bilde av kundens investerte midler som vi enkelt kan ta ut rapporter på. Dette er et område som historisk sett har vært krevende for mange regnskapsførere. 

Det har vært veldig givende å ta del i planlegging og implementering av et stort prosjekt i praksis, dette er jo noe jeg bare har gjort i løpet av studietiden tidligere. Vi har jobbet med onboarding av over 100 forskjellige selskaper inn i systemet, ofte med flere titalls-millioner investert i både ulike type finansielle instrumenter og på tvers av landegrenser. Det har helt klart vært krevende, men det viser hvor viktig det er med god prosjektstyring.» 

Veien videre

«Denne uken har vi workshop med utviklerne fra Dynamik, hvor vi har invitert alle på huset som er ansvarlig for et investeringsselskap. Her vil de få opplæring i systemet og hjelp til onboarding  av deres kundeportefølje. Ofte består et investeringsselskap av mange krevende transaksjoner, så her vil de få god hjelp til å komme i gang.
For min del vil jeg fremover fungere som superbruker i systemet, og kommer til å holde meg oppdatert på funksjoner og problemstillinger knyttet til bruken av Dynamik. 

Jeg vil takke for at jeg har fått muligheten til å være med på dette prosjektet, og gleder meg til fortsettelsen 

Når engasjerte medarbeidere som Henrik viser initiativ og eierskap til oppgavene sine, er det veldig gøy å kunne tilby utfordringer som gir variasjon i arbeidshverdagen, samtidig som det bidrar til videre effektivisering av våre prosesser og gir merverdi til våre kunder! 

Flere saker

Oktober: Nasjonal sikkerhetsmåned

Lovpålagte kontrolloppgaver – hva og hvorfor?

Nytt samarbeid: Spenn

Forslag til Statsbudsjettet 2025

Statement etablerer en egen avdeling for HR & Lønn

5 tips for bedre økonomistyring